Gratis verzending in BE vanaf 50€

Verkoopsvoorwaarden

Prijzen en betaling:
Alle vermelde prijzen zijn steeds inclusief btw en alle andere taksen die verplicht zijn door de klant te dragen. Indien er vervoers-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.
Alle bestellingen zijn onmiddellijk te betalen via ons digitaal betaalplatform.


Levering:
Producten worden enkel verzonden binnen België. De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen de geschatte leveringstermijn.
De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van een schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.
Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.
In geval van niet-levering wordt het totaalbedrag van de goederen terugbetaald zonder bijkomende vergoeding.
Foutieve leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.


Klachten en beschadigde artikelen:
Klachten en elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkomingen van een product of andere tekortkomingen bij een levering moet binnen de 8 dagen na die levering worden gemeld. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de problemen worden opgelost.


Overmacht:
Ilona’s clay art is niet aansprakelijk voor vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Hieronder valt werkkrachten, transportvertragingen, stakingen, werkonderbrekingen, die zowel onszelf of onze leveranciers kunnen raken, ook al zijn deze voorzienbaar.


Kortingen:
Kortingen en kortingscodes zijn niet cumuleerbaar tenzij anders vermeld.
Kortingen en kortingscodes zijn niet geldig op promoties.

Scroll to Top
×

Hello!

 

× Chat with us